Apartmaji Villa MeriČiovo Okrug Gornji - Hrvaški otoki

cena od € 90 na noč
Podroben opis

Naša hiša se nahaja na otoku Čiovo, 10 minut vožnje od mesta Trogir in le 15 minut vožnje od najbližjega letališča. Hiša se nahaja na južni strani otoka Čiovo, in tam je majhno mesto in toplo zaliv, ki je na razdalji 30 metrov od hiše. V bližini hiše, na razdalji 50 metrov, je parkirišče. Na 200 metrov je prva trgovina in restavracije. Hiša je sestavljena iz treh etažah. Na vsakem od teh treh je en apartma. Najmanjši, Kyara apartma je primeren za tri osebe. Apartma Petra Kapaciteta je 4 2, medtem ko je stanovanje zmogljivosti Ivana 4 osebe. Vsi trije apartmaji imajo čudovit pogled na morje. Land zasedajo območje vrta, v katerem rastejo limone in mandarine, verando s kamnom, veliki, kamin in bazenom in moderno opremljeno sončenje okoli njega. Bazen je ponoči osvetljena in njegova uporaba je še posebej zaračuna.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Plačilo se izvede v dveh delih. Prvi del plačila rezervacije, kar je 30% celotnega zneska na naš račun, da bomo nakazali v zasebne korespondence. Drugi del se izvaja preko izplačilo preostalega zneska na naš račun ob prihodu. Idealen čas prihoda je po 14:00. Idealen čas odhoda do 10.00.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restavracija: 200 m
Tip plaže
Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Uporaba klimatske naprave se ne zaračuna niti uporabljati vrtni kamin za žar ali pečemo. Vsi naši gostje so pozdravili s toplo dobrodošlico v obliki svežih lokalnih sadja in dobrodošli pijače, in jih pušča čaka pozitivno presenečenje, da nas ne bi pozabili.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Villa Meri
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Petra Radan Oglaševalec od leta 2017
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Italijanski,