Apartmaji Villa KrpetaPakoštane - Zadarska regija

Ocena gostov na podlagi 5 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Apartmaji Krpeta se nahajajo v Pakoštanih na mirni lokaciji nad glavno plažo in blizu centra mesta, kjer so vsi objekti. Dostop do hiše je v celoti obnovljen, so na voljo parkirni prostori, stanovanja imajo ločene vhode, so na novo opremljene, vse imajo klimo, vsak apartma ima tudi brezplačen brezžični internet, LCD TV in satelitskimi programi, vsi balkoni so obrnjeni na jug in ima pogled na morje in otoke, žar in pralni stroj je vedno na voljo.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji

Turistična taksa nije vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 300 m
 • Plaža: 300 m
 • Center: 400 m
 • Trgovina: 100 m
 • Restavracija: 400 m
 • Zdravnik: 400 m
 • Lekarna: 400 m
 • Banka: 400 m
 • Pošta: 400 m
 • Benzinska črpalka: 500 m
 • Avtobusna postaja: 400 m
 • Železniška postaja: 30 km
 • Letališče: 30 km
 • Marina: 400 m
 • Športne aktivnosti: 300 m
 • Disco klub: 400 m
 • Casino: 400 m
 • Nacionalni park: 40 km
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
POSEBNA PONUDBA: brezplačna uporaba koles na 15,6. in od 15,9. Brezplačna uporaba pralnega stroja in žara. Za vaše otroke imamo otroško posteljico in otroški stol, imajo tudi otroško stol za uporabo koles je brezplačna.
Prikaz zemljevida
Komentarji gostov
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Ludmila Weeze,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+2 Oktober, 2016
Fantastičen - tako da omogoča počitnice!

Bili smo že trikrat tukaj in že se veselimo našega naslednjega počitnice. Vsako leto smo opazili nekaj novih podrobnosti v vrtu / hiši, zaradi česar je območje vedno lepša - tam je delal z veliko ljubezni! Čutili ste, kot bi bili doma. Apartma je prostoren in lepo oblikovana, moderno in zelo okusno opremljene in strele čiščenje. Velik balkon ponuja dovolj prostora za štiri ljudi, da jedo in salonih in po mnenju sanje !!! To je dejansko tako lepa kot na fotografijah in lepše! Družina Krpeta je zelo topel in zelo lepo. Radi bi se zahvalil Vedran in Maria za lep čas v Pakoštane. Oba sta še vedno najde čas za lepo pogovor in se nam je z nasveti glede gostiln, najlepše plaže. Pozdrav od tu za vas in naše otroke Mi bo nazaj! Do takrat, vse najboljše za Ludmila Anatoli

Priporočeno za: Aktivni odmor, Družine z otroki, Turiste brez avtomobila, Romantike,
Komentar je preveden iz angleški - Prikaži original
Maja Worldwide :),
Odlično! (5/5) Prebival v A2+2 Junij, 2015
Tako veseli smo ga našli!

Krpeta Apartmaji je eden od teh posebnih, redkih najdb. Apartmaji so okusno opremljene, čiste in udobno, v mirnem delu Pakoštane, ampak le kratek sprehod stran od morja. Vedran in njegova družina so odlični gostitelji. Lahko povem, da so mislili, da iz vseh vidikov, in da so zelo skrbi, da so njihovi gostje srečni in imajo veliko izkušenj. Vedran delijo veliko zanimivih dejstev o Pakoštane in prostoru, in priporočil nekaj sprehodih z lepim razgledom. Lahko rečem, da je bilo naše bivanje določen vrhunec poletja in bomo zagotovo spet v prihodnosti. Mike in Maja, Santa Cruz CA

Priporočeno za: Aktivni odmor, Osebe željne mira, Družine z otroki, Turiste brez avtomobila, Romantike,
Komentar je preveden iz angleški - Prikaži original
Matija Gorenja vas,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+2 Februar, 2016
Villa Karpeta, Pakoštane

Prekrasno ... Najčistejši apartma v katerem sva dopustovala. Vendar je zelo prijazen in nevsiljiv. Pokazal nama je kako si lahko popestriva dopust in katere znamenitosti si lahko ogledava. Preko agencije je nama organiziral tudi izlet na Kornate. Apartmaji so zelo lepo urejeni in čisti ter zelo dobro opremljeni.

Priporočeno za: Aktivni odmor, Osebe željne mira,
Komentar je preveden iz angleški - Prikaži original
Geckofreund Herne,
Odlično! (5/5) Prebival v A8 September, 2015
Počitnice na Villa Krpeta, Pakoštane

Imamo 06-20 septembra 2015 štiri preživel svoje počitnice v Pakoštanih in živel z Vedran in njegovo družino v vili Krpeta. Od našega hotela smo pravkar ljubil. Vse, kar potrebujete, da se počutijo udobno v stanovanju je na voljo. Prijazno družina gostiteljica je vedno pripravljen, da se počutite udobno in je tudi s koristnimi nasveti o znamenitostih, itd pomagati. Smo bili okoli veliko, vendar nas še nikjer tako udobno kot v Villa Krpeta. To nastanitev lahko priporočamo s čisto vestjo. Naša homestay enkrat iskreno hvala za odlično oskrbo.

Priporočeno za: Aktivni odmor, Osebe željne mira, Starejše osebe, Družine z otroki, Ogled znamenitosti,
Komentar je preveden iz nemški - Prikaži original
Pakoštanka Maribor,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+2 April, 2015
Matije Gupca 28, Pakoštane

Čeprav je bil naš obisk pri Vedranu Krpeti kratek, se ga bomo vedno spominjali. Že preden smo Pakoštane obiskali, nam je gospodar podrobno opisal pot in poslal slike apartmaja in poti do njih. Za tiste , ki prihajajo prvič, je to zelo dobrodošla informacija. Za osebe, željne ogledov, Vedran poskrbi z obilo informacijami in katalogom destinacij. S seboj smo imeli kužka, katerega so izjemno lepo sprejeli, saj imajo tudi domačega psa, zelo prijaznega. Zelo priporočam dopustovanje, saj je blizu morja, trgovin in poleti veliko dogajanja, tako, da avtomobila sploh ne potrebuješ. Upam, da bo vsem tako lepo, kot je bilo nam.

Priporočeno za: Aktivni odmor, Nočno življenje, Osebe željne mira, Družine z otroki, Turiste brez avtomobila, Romantike, Osebe z domačimi živalmi, Ogled znamenitosti,
Vedran Krpeta Oglaševalec od leta 2010
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Italijanski, Slovenski,