Apartmaji TamarisRogoznica - Šibenik in okolica

cena od € 30 na noč
Ocena gostov na podlagi 9 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Popolnoma opremljeni udobni apartmaji v mirnem in mirnem delu Rogoznice, prva vrstica do morja. Objekt je od središča mesta in marine Frapa oddaljen 20 do 25 minut hoje. Plaža pred stavbo je okrašena s ploščicami bengalskih ploščic, v senci tamarisa. Prodnata plaža je oddaljena 30 metrov.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Vstop v apartma je 16 ur naprej, odhod do 10:00 zjutraj. Predplačilo znaša 40% celotne cene nastanitve. Plačilo namestitve je potrebno ob prihodu v apartma (polna cena se zmanjša za plačani znesek predplačila). V primeru odpovedi rezervacije, bomo od polne cene namestitve obdržali: - 30 dni pred začetkom termina 10%. - od 21 do 30 dni 20%. - 21 dni pred začetkom 40%. - 14 dni pred začetkom seje 70%. - 7 dni pred začetkom počitnic se plača celoten znesek namestitve. Opomba; Namestitev se lahko prenese na drugo. V tem primeru se izplačani predujem dodeli drugemu uporabniku, spremeni se le cena, če je v apartmaju več oseb, kot je bilo predhodno rezerviranih (če obstaja možnost dodatnega ležišča).
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 20 m
 • Plaža: 10 m
 • Center: 1.1 km
 • Trgovina: 300 m
 • Restavracija: 30 m
 • Zdravnik: 900 m
 • Lekarna: 900 m
 • Banka: 900 m
 • Pošta: 1.1 km
 • Benzinska črpalka: 5 km
 • Avtobusna postaja: 1.2 km
 • Železniška postaja: 55 km
 • Letališče: 24 km
 • Marina: 1 km
 • Športne aktivnosti: 70 m
 • Disco klub: 1 km
 • Casino: 1 km
 • Nacionalni park: 35 km
Tip plaže
Prodnata, Skalnata,
Dodatna ponudba
Žar na vrtu in zunanji tuš 7 metrov od plaže, domače fige iz vrta. Skozi Tamaris lahko dobite najboljšo domačo oljčno olje, vino, žganje, križarjenje, izposojo koles in skuter.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Tamaris
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 9 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Cerknica,
Katastrofa (1/5) Prebival v Apartmaji Tamaris, Junij 2019
Nepozaben dopust

Res nepozaben dopust. Na lokaciji so obnavljali apartmaje, tam kjer naj bi imeli najlepše mesto pod figo, so bili, lesa ter palet. Ob vhodu v apartma, osluženi kuhinjski elementi, mešalec. Ker pač nam niso povedali , da obnavljajo, apartmaja nisva vzela, želela sva vrnjeno akontacijo, namesto tega , pa sva dobila grožnjo, da bova morala plačati polno ceno, ter v primeru negativne reklame, sodišče.

Priporočeno za : Turiste brez avtomobila,
Odgovor lastnika
Odgovori na negativni komentar

Gostje so v stanovanje prišli 8. junija, medtem ko je bila celotna Dalmacija polna del in priprav na sezono. Stanovanje je bilo čisto in brezhibno. Res je, da so bile na vrtu določene palete in nesporne podrobnosti, s katerimi smo se zagotovo morali ukvarjati tisti dan. Na pripombe gosta je bilo vse, kar je bilo mogoče odstraniti in očistiti čim prej, v manj kot eni uri pa smo našli tudi prijazno nastanitev in nadomestno namestitev, če sta želela oditi. Čeprav je na naši strani v apartmaju jasno navedeno, v katerih primerih je gost upravičen do vračila, in se plača celotna cena nastanitve, je gost zanemaril Hišna pravila in vztraja pri vračilu depozita, čeprav nima pravic. Samo uro po prihodu gostov in vrtu, ki je bil čist in brezhiben, smo imeli tudi fotografije. Poleg lastnih teras imajo gostje tudi svojo mizo na vrtu pod drevesi fige, 10 metrov od plaže. Gospa, ki je bila v stanovanju, je imela histerični napad, kričala je, njeno živčno stanje ni bilo primerno za sožitje v gostinskem objektu. V kratkem času, ko so bili v stanovanju, so uporabljali kuhinjo in kopalnico. Bila je zadovoljna s stanovanjem, ki je enako slikam. Samo podrobnosti na vrtu je prezirala. V skladu s Hišnimi pravili smo upravičeni do polne cene nastanitve. Ne nameravamo izročiti sodišča. Vsi naši apartmaji so lepo urejeni, mi pa smo ostali poškodovani, ne naši

Warszawa ,
Odlično! (5/5) Prebival v A4+2, September 2018
Samo Rogoznica, Lozice!

Na Hrvaškem smo že 9-krat, vendar tako dobro mesto v vsakem pogledu še ni bilo. Vsi smo z enim glasom rekli (poroka s tremi otroki) Vedno smo bili na otokih (Rab, Pag, Brač, Hvar, Pelješac), tokrat smo izbrali Rogoznice in upravičeno. Tukaj boste našli vse na kratko - dalmatinsko podnebje in vzdušje, toplo, čisto morje, intimno, lokacijo (Lozica). Morje 20 m, vrt z lepimi cvetovi, grozdje in smokva, (jutranji espresso ob morju, neprecenljiv), Vsak dan je prisoten svež kruh. Verjetno je bil edini kraj, kjer si lahko zjutraj dan in zvečer dobite ribe, jedo kozice na plaži in poskusite lokalno vino. Hosts, zaslužijo ločen komentator, Nekoč smo jih videli, vendar smo bili dobrodošli kot stari prijatelji. Toplo, odprto, vedno v pomoč. Torej 10 zvezd od nas brez maha.

Priporočeno za : Aktivni odmor, Osebe željne mira, Starejše osebe, Družine z otroki, Romantike, Ogled znamenitosti,
Komentar je preveden iz poljski - Prikaži original
Mosbach,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+2, Avgust 2018
Mosbach

Odlično, stanovanje neposredno na morju, in tiho. Pogled z balkona je neprecenljiv in lep. Lastniki Ivan in Andrea so topli in koristni in na žaru pod smokevim dišavom je absolutno vrhunec. Tam sem že več let in hiša in regija sta postala nekak drug dom. Priporočamo tudi spomladanski in jesenski čas, saj je v Rogoznici in okolici zelo idiličen. Veliko je dnevnih izletov. Tisti, ki niso odvisni od poletnih počitnic, se morajo izogibati julija in avgusta ...

Priporočeno za : Osebe željne mira,
Komentar je preveden iz angleški - Prikaži original
Prikaži vse ocene
Silvija Batin Oglaševalec od leta 2014
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Madžarski,