Apartma KathaRovanjska - Zadarska regija

cena od € 65 na noč
Ocena gostov na podlagi 2 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Dobrodošli v mirnem turističnem mestu Rovanjska. Apartma Katha je moderno in udobno opremljen. Uživajte v prijetnih poletnih večerih, bližnjih restavracijah ali na žaru na svojem vrtu. Na voljo so izleti v različne nacionalne parke: Starigrad Paklenica, Plitviška jezera, Kornatski otoki, reka Zrmanja, Nacionalni park Krka, čudoviti oljčni vrtovi Lunjski na otoku Pagu itd.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Akontacija znaša 20% celotne cene, plačljivo na bančni račun. Preostanek zneska plačate ob prihodu. Rezervacijo apartmaja potrdi predplačilo. Čas prihoda je od 15:00, čas odhoda je do 10:00. Bivalna taksa ni vključena v ceno.
Turistična taksa nije vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 300 m
 • Plaža: 300 m
 • Trgovina: 50 m
 • Restavracija: 60 m
 • Zdravnik: 3 km
 • Lekarna: 3 km
 • Banka: 90 m
 • Pošta: 3 km
 • Benzinska črpalka: 8 km
 • Letališče: 30 km
 • Nacionalni park: 9 km
Tip plaže
Prodnata, Betonska,
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartma Katha
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 2 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
75248 Ölbronn,
Odlično! (5/5) Prebival v A4, September 2018
Sproščeni dopust

Stanovanje ima priročno in mirno lokacijo. Do plaže je le nekaj minut. V bližini sta 2 majhni trgovini za nakupovanje in 2 dobri restavraciji. Sobe so moderne, čiste in dobro vzdrževane. Tudi zunanje območje z žarom in lepo sedežno garnituro vabi k odložitvi. Priporočamo izletniške destinacije v Zadar in Šibenik ter v različne nacionalne parke, V Velebitskih gorah je znan tudi po filmih o Karlu maj. Vedno smo se počutili zelo udobno in zagotovo se bomo vrnili.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Starejše osebe, Družine z otroki, Ogled znamenitosti,
Komentar je preveden iz nemški - Prikaži original
Unterreichenbach,
Zelo dobro (4/5) Prebival v A4, Junij 2019
Lep dopust na Rovanjskem

V Apartman Katha na Rovanjskem smo bili že 6-krat in upamo, da bo to leta 2020 sedmič. Samo to je dokaz, da se tukaj lahko počutite kot doma. Radi smo tukaj in se počutimo zelo prijetno. Nastanitev je čista in izpolnjuje vsa pričakovanja, vendar v južnem podnebju preživite veliko časa v čistem zunanjosti. Različni kraji za posedanje in žar vas vabijo, da se zadržite, na voljo pa je tudi naprava FS, ki prikazuje tudi nemške kanale. Posebej velja omeniti priročno lokacijo nepremičnine, le nekaj korakov je do kopališča, v neposredni bližini sta tudi dva majhna trgovina z živili in tisti, ki ne želijo kuhati, imata na dosegu dve dobri restavraciji. Za raziskovanje z avtomobilom je velika prednost prometna povezava, zato lahko uporabite obalno cesto, ki vodi skozi Rovanjsko proti severu, uporabite avtocestni vhod na obrobju proti Zagrebu ali Splitu ali pa na državno cesto do Zadra, približno 30 km, s trajektnim pristaniščem in lepše Vozite staro mesto. Zanimiva je tudi cesta v notranjost, saj lahko pridete do gora Velebita, ki poteka vzporedno z obalo. Tam so še posebej zanimive lokacije snemanja za filme Karl May, posnete v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Na dosegu mesta je tudi nekaj nacionalnih parkov in po dogodkovnem dnevu se z veseljem vrnete v svoj lepo vzdrževan dom in si privoščite kozarec rdečega vina, ko sedite na vrtu. To, mimogrede, brez veliko turistov!

Priporočeno za : Aktivni odmor, Osebe željne mira, Starejše osebe, Družine z otroki, Ogled znamenitosti,
Komentar je preveden iz nemški - Prikaži original
Dubravka Daubner
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Nemški,