Apartmaji ŠtivićSelce - Kvarner

Ocena gostov na podlagi 17 mnenj
Odlično! 5/5
Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji

Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 200 m
 • Plaža: 200 m
 • Center: 200 m
 • Trgovina: 100 m
 • Restavracija: 100 m
 • Zdravnik: 500 m
 • Lekarna: 200 m
 • Banka: 200 m
 • Pošta: 200 m
 • Benzinska črpalka: 2 km
 • Avtobusna postaja: 200 m
 • Marina: 300 m
 • Športne aktivnosti: 1 km
 • Disco klub: 700 m
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska, Skalnata,
Prikaz zemljevida
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 17 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Herbert Wörth,
Odlično! (5/5) Prebival v A4 Avgust, 2018
Počitnice avgusta 2018

Osebno nas je pobral gospod Antun Stivic v sosednji Crikvenici in odnesli v stanovanje. Imeli smo 4 osebe. Stanovanje je bilo opremljeno z vsem (pralni stroj, sušilec za lase, likalnik, brisače, ...). Za 4 osebe (2 odrasla, 2 otroka) je ta apartma dovolj velik. Gostitelj in njegova živa žena živita spodaj in sta vedno na voljo in v pomoč. Izlet z ladjo Antuna je bil resnično vreden. Še posebej lepo je bilo vabilo Antuna in njegove žene na večerjo, pri vaši zasebni osebi. Njegova žena je odličen kuhar. Bilo je daleč najboljši obrok v času našega 2 tedna bivanja. Tudi pri zgodnjem odhodu je Antun vztrajal, da se nam poslovite z nami. Za nesporne ljudi je pot do plaže in nazaj naporna. Ker v Selcu ni peščene plaže, so kopalne preproge prednost, vendar jih lahko zlahka kupite pri Promedi. Popolnoma lepo stanovanje in toplina ter pomoč, nič manjka. Hvala!

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki,
Komentar je preveden iz nemški - Prikaži original
Domagoj Selce,
Odlično! (5/5) Prebival v A4 Julij, 2018
Selce Stivic Antun

Že drugič v Antunu, tokrat v drugem stanovanju. Lep apartma s prekrasnim pogledom na mesto, Jadransko morje in otok Krk. Popolna oprema za delovanje. Velika pokrita terasa. Prva liga gosta. Kot ponavadi smo bili sprejeti kot družina. Zahvaljujoč prijaznosti gostitelja smo z njim pluli čudovito, divjo plažo Krk. Obiskali smo Vrbnik, kjer smo imeli priložnost priti do najvišje ulice na svetu. Tam proizvajajo lokalno žlahtsko vino, belo in močno. Selce, kot ponavadi, se je veselila svojega čarapa. Kavarne, restavracije, predvsem pa mestni trg živi vsak dan. Mini festivali, festivali, bazarji, glasba in zabava do poznih večernih ur. To mesto priporočam vsem in predvsem priporočam gostitelju Antunu. Razodetje.

Priporočeno za : Aktivni odmor, Nočno življenje, Družine z otroki, Romantike,
Komentar je preveden iz poljski - Prikaži original
Safet Schongau,
Odlično! (5/5) Prebival v A5 Avgust, 2017
Počitnice v Selce - Antun Stivic

Mi (družina s tremi hčerami), so bili sposobni preživeti svoj dopust v Selce. Antun je odlična, pomaga pripravljene in polne gostitelji ravni. Apartma sam je kot nalašč s čudovitim pogledom na morje. Očitno pa je bil pred kratkim v celoti obnovljena. Kakorkoli že, vse zdelo novo in je bilo zelo čisto. Idealen kraj, da bi s svojo družino. Hvala Antun !!!

Priporočeno za : Družine z otroki, Turiste brez avtomobila, Osebe z domačimi živalmi,
Komentar je preveden iz nemški - Prikaži original
Odgovor lastnika
Odgovori na g Safet

G. Safet, najlepša hvala za vaše pohvale in pripombe v zvezi z naše stanovanje, kjer si vacationed letos. Upam, da se vidimo naslednje poletje. Lep pozdrav iz Anthony in ostalo družino Štivić

Prikaži vse ocene
Antun Štivić
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški,