Apartmaji ElaSukošan - Zadarska regija

Podroben opis

Apartmaji ELA se nahajajo v Sukošanu, 7 km od Zadra. Oddaljenost od centra 15 minut hoje do plaže in 2 min hoje. V bližini je največji marine na Jadranu \ Marina Dalmacija \. Mirna soseska in čudovit razgled na morje, bo bolj prijetno vaše počitnice. V večernih urah se lahko odpravite v mesto Zadar in Biograd. Kapaciteta je za 4 osebe (2 2).

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
REZERVACIJE APARTMAJI Če želite rezervirati stanovanje nas kontaktirajte na Mob. 385 91 558 72 53 ali e-mail: nič. rezine @ gmail. com. V svojem sporočilu navedite želene datume in število oseb, za katere bi želeli rezervirati namestitev, vam bomo poslali ponudbo za rezervacijo. Ko boste sprejeli ponudbo imate rok dveh delovnih dni za predplačila v višini 100 EUR, izključno v evro valuti. Ko je plačilo registriran vam bomo poslali potrditev rezervacije. Približno 2 delovnih dni je potrebno za snemanje plačila. Predplačilo je 100 EUR. Osebe, ki bodo nastanjeni v apartmaju ne sme biti višja, kot je določeno v potrditvi rezervacije.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
Tip plaže
Peščena, Prodnata,
Dodatna ponudba
Apartmaji imajo spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, TV in klimatsko napravo. Možnost uporabe žara. Uporaba parkirišče. Možnost uporabe WLAN.
Prikaz zemljevida
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Anita Režan
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški,
Več o lastniku

Kontakt: Anita rezanih, Naslov: Tratice 50, 23206 Sukošan Mob. 385 91 558 72 53 e-mail: nič. rezine @ gmail. com