Apartmaji AnaVir - Hrvaški otoki

cena od € 35 na noč
Ocena gostov na podlagi 4 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Moderni apartmaji na zahodni strani otoka Vir. Pogled na Velebit in Pag. Naša ulica ima lastno plažo je.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Ker je potrebna potrditev pridržka plačati 30% celotne cene. Čas prihoda od 14:00 do 12:00 odhoda. Možno je, da poskrbi poznejši odhod. Zrak se zaračuna 5,00 € / dan.
Turistična taksa nije vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 100 m
 • Plaža: 100 m
 • Center: 2 km
 • Trgovina: 800 m
 • Restavracija: 800 m
 • Zdravnik: 800 m
 • Lekarna: 2 km
 • Pošta: 2 km
 • Avtobusna postaja: 1.5 km
 • Letališče: 35 km
 • Disco klub: 2 km
 • Nacionalni park: 60 km
Tip plaže
Prodnata,
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Ana
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 4 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Ptuj,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+1, Avgust 2018
Sladke, počitnice

Apartma je zelo prostoren in funkcionalen. Poleg apartmaja je še prostorna terasa. Zelo ugodna cena za zelo urejen in izjemno čist apartma. Voda sicer ni pitna (samo rahlo slana) na kar pa nas je gostiteljica tudi predhodno opozorila. Opis apartmaja je definitivno ustrezal v vseh pogledih. Posebej pa moram pohvaliti našo gostiteljico Ano. Že ob prihodu nam je vse razkazala, obrazložila in nam dala vedeti da je na voljo, če bomo karkoli potrebovale. Gospa je neizmerno prijazna, ustrežljiva in super družba. Skratka, teden je prehitro minil. 😁

Priporočeno za : Starejše osebe, Družine z otroki, Romantike,
Vir,
Dobro (3/5) Prebival v A4+1, Julij 2018
Sporočilo gospe Ani

Opis objekta se ujema z lokacijo na zemljevidu slike. Apartma čist, vzdrževan, brez brisač, WC, kuhinjske krpe. Storitev hostesa na nizki ravni nas je odklopila od podnebja, hladilnika, kotla, verjetno nismo plačali 70 evrov noč. Voda ni vroča, ni dobro za kuhanje in o tem nismo bili obveščeni, v kavarni pa smo ugotovili, da nismo strupili. Ko smo šli, sem pozdravil lastnika, je olajšala roko, kot da ji nismo pravično plačali. Počitnice, ki jih načrtujete pol leta, in knjigarate vse, kar naredite, in potem zamudite damo za ta lep denar.

Priporočeno za : Starejše osebe,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Odgovor lastnika
Vaša ocena

Dragi J., hvala za vašo oceno. Žal nam je, da nismo zadovoljili vaših pričakovanj. Kar zadeva vaše pripombe glede stopnje storitve, vam moram odgovoriti: - Naše cene so pregledno na portalu. Vključeno je tudi vse, kar je vključeno v ceno. S plačilom vaše rezervacije in prihoda v apartma, ste sprejeli omenjeno ceno. - NITKO vam ni izključil električne energije, na otoku Vir je približno 3000 prebivalcev, ta številka pa je v največji sezoni 50.000 prebivalcev - seveda lahko pride do prekinitev dobave električne energije. Žal tu ne moremo storiti ničesar - in majhne vrabci vedo, da voda na Viru ni za pitje. Vsi naši bivši gostje (tuji in domači) so bili seznanjeni s tem dejstvom. Če imate 5 minut, da spoznate in se pogovorite z gostiteljem, bi lahko ugotovili dejstvo. Noben od naših gostov do sedaj ni bil onesnažen z virulentno vodo. - Dober del tega "lepega denarja" bo moral uporabiti za podrobno čiščenje in popravilo stanovanj po bivanjem gostov, ki ne spoštujejo druge nepremičnine

Zagreb,
Odlično! (5/5) Prebival v A4+1, Julij 2016
Odlično počitnice!

Stanovanje je lepo opremljeno, čisto in urejeno, z lepo teraso v senci. V bližini peščene plaže. Na otoku je na voljo veliko različnih plaž. Vse potrebne zmogljivosti, so v bližini. Uživali smo. Teta Ana je odlična gospodinja. Teta Ana hvala za vse!

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Odgovor lastnika
hvala

Draga D., najlepša hvala za lepe komentarje. Lep dopust letos. Veselimo se ponovnega prihoda.

Prikaži vse ocene
Ana Pejaković Oglaševalec od leta 2012
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški,