Počitniška hiša HoneyVir - Hrvaški otoki

cena od € 40 na noč
Ocena gostov na podlagi 2 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Apartmaji se nahajajo v mirnejšem delu otoka. App 2 2 se nahaja v prvem nadstropju, ima delni pogled na morje in veliko teraso. App 4 2 se nahaja v pritličju in ima veliko teraso. Če so 2-3 parkirnih mest. Primeren je za družine z otroki zaradi zaprtem dvorišču in bližine do plaže (oddaljen 200 metrov od apartmaja).

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Ko je dogovor in rezervacija apartmajev vzamemo predujem v višini 30% od skupnega zneska. Ko je vidna denar na naš račun za potrditev rezervacije. Preostanek se plača ob prevzemu ključev v gotovini. DDV je vključen v ceno. Idealen čas prihoda je po 14h, in pravi čas, da zapusti stanovanje do 10. ure (ali po dogovoru z lastnikom). Če ste ustvarili nekaj škode v stanovanju, se prijavite enako. Pred odhodom v apartmaju enako ga bomo pregledali sami ali poškodbe. Če je nekaj škode na enak bomo izdali račun. Klimatska naprava je doplačilo samo v primeru, da zapusti stanovanje in ga pustite gori ves dan.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 200 m
 • Plaža: 200 m
 • Center: 1.8 km
 • Trgovina: 1.8 km
 • Restavracija: 1.8 km
 • Zdravnik: 1.8 km
 • Lekarna: 1.8 km
 • Banka: 1.8 km
 • Pošta: 1.8 km
 • Avtobusna postaja: 1.8 km
 • Športne aktivnosti: 1.5 km
Tip plaže
Prodnata, Betonska,
Dodatna ponudba
Prihod v apartmaju naši gostje kot prijeten darilo glede našega naravnega medu. Vsak gost dobi brisačo za uporabo v stanovanju. Cena vključuje uporabo klimatske naprave, turistično takso, Wi-Fi. Gostje lahko uporabljajo zunanji žar.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Počitniška hiša Honey
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 2 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Warszawa,
Odlično! (5/5) Prebival v Počitniška hiša Honey, Avgust 2018
Zelo priporočljivo

Apartma je bil precej in zelo čist. Popolnoma opremljeno - v kuhinji boste našli vse, kar je potrebno za pripravo večerje, v oknih so mreže proti komarjem, podložene brisače pa so v različnih barvah (to mi je najbolj všeč), da ne ugibam, katera od 4 belih brisač v mojih prostorih) . V hiši sta samo 2 apartmaja in lastnik (zelo koristen in prijazen) je na mestu, zato se ne počutite kot ponudnik denarja za neimenovanje, ampak kot pričakovan gost. Hiša se nahaja v mirnem delu Virov, brez gneče, brez diskotek, supermarketov ali restavracij v okolici.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki,
Komentar je preveden iz angleški - Prikaži original
Kraków,
Odlično! (5/5) Prebival v Počitniška hiša Honey, Avgust 2018
priporoči

Odlična namestitev, lastniki so zelo prijazni in vedno pripravljeni pomagati. Apartma je čist, velik, z veliko teraso, zelo dobro opremljeno, zelo blizu plaže, v mirnem predelu od hrupa centra Vir. Jaz bi priporočal!

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki,
Komentar je preveden iz poljski - Prikaži original
Petra Ivančić Oglaševalec od leta 2017
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,
Več o lastniku

Lep pozdrav! Moje ime je Petra in sem hči lastnika stanovanja. Sporočili se boste z menoj o dogovorih, plačilih in po prihodu v stanovanje, če se med bivanjem pojavijo nejasnosti. Dobrodošli :)