Apartmaji IvaZadar - Zadarska regija

cena od € 25 na noč
Ocena gostov na podlagi 2 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Apartmaji Iva se nahajajo v nekoliko dvignjenem mestu, v modernem vila druga 5 km od starega mestnega jedra. Ponudba, poleg brezplačnega Wi-Fi in parkirišče, v 2 več apartmajev boste našli elegantne sobe s klimatsko napravo v vsaki od njih (3 Podnebje na osebo), dnevno sobo / kuhinjo opremljena s stilom in LCD TV, prostorni teraso, kjer se lahko sprostite in uživajte v razgledu, sodobno kopalnico s tušem, itd Večji apartmaji so sestavljeni iz dveh spalnice, zakonsko posteljo v enem in postelj za 1 osebo, ki sega v posteljo za 2 osebi v drugi spalnici. Kavč v dnevni sobi, če je to potrebno, se spremeni v posteljo za 2 osebi. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim za udobno počitek: hladilnik, pečica, pomivalni stroj (1 suite) ... Studio je manjši prostor 25m2, ki se razteza čez 2 etaži, in je prilagojena namestitev za 2 osebi. Sestavljen je iz 1 spalnica z zakonsko posteljo v zgornjem nadstropju, in kuhinjo in kopalnico na dnu. Vsi apartmaji so na novo obnovljena.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Ko je potrebno rezervacijo plačati depozit v znesku 30% od celotnega zneska na številko IBAN računa ali prek PayPal. Preostali znesek, ki ga plača ob prijavi. Tudi povpraševanje in deponiranje 200EUR-in kot zavarovanje pred morebitnimi poškodbami v stanovanju. Kavcija se vrne ob odjavi na dan odhoda. Prav tako ne pozabite, da ste se nahajajo v vili z več apartmaji, in drugi gostje, in spoštujejo hišnega reda. Uživajte v stanovanje, kot če ste doma, vendar z enako spoštovanje in spoštovanje drugih najemnikov. Poleg tega uživajo svoj dopust in se zabavajte! Hvala! :)
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 2 km
  • Plaža: 3 km
  • Center: 2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Avtobusna postaja: 4 km
  • Železniška postaja: 4 km
  • Letališče: 23 km
  • Marina: 2 km
  • Nacionalni park: 25 km
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Poleg parkirišče in brezplačen WiFi goste so na voljo tudi brezplačno uporabo pralnih strojev. Apartmaji se nahajajo 5min vožnje do starega mestnega jedra, in 6-7min vožnje do plaže. Nudimo tudi možnost najema čolna, z ali brez kapetana, in organizacijo potovanja, kot tudi organizacija zasebnih transferjev v / iz letališča, avtobusne postaje, itd Z naših stikov v potovalni agenciji, izleti na Kornate, slapove Krke in Plitvička lahko organizira tudi. Poleg hrvaški, govorjenje tekoče angleško, če je kaj mi lahko pomaga, ali če kaj potrebujete, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli! :)
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Iva
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 2 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Zagreb,
Odlično! (5/5) Prebival v Apartmaji Iva, Junij 2015
Great!

Apartmaji so dobro opremljeni in brezhibno čist, in ureditev v stanovanje in lokacijo ustvarili prijetno in romantično vzdušje. Vsi opisi in slike popolnoma ujemajo s tistimi v tem oglasu. Prijazen lastnik vedno pripravljeni pomagati. Jaz osebno ne nasprotujejo nastanitve in jo priporočam vsakomur.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Romantike, Ogled znamenitosti,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Zagreb,
Odlično! (5/5) Prebival v Apartmaji Iva, Junij 2015
:)

Gostitelji so dobrodošle! Hvala za prijetne družinske počitnice!

Priporočeno za : Družine z otroki, Ogled znamenitosti,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Marko Ivandić Oglaševalec od leta 2015
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,