Apartma NevenŽirje - Hrvaški otoki

cena od € 40 na noč
Podroben opis

Do Žirja lahko iz Šibenika pridete s trajektom ali katamaranom. Hiša se nahaja v zalivu Muna (pristanišče za čoln in trajekt), 10 m od morja. Stanovanje se nahaja v pritličju. Ima površino 30 m². Pred vhodom je terasa 16 m² s tendo in pogledom na morje. Na isti terasi poleg vhoda v studio apartma je ločen vhod za kopalnico in stranišče, ki pripada izključno stanovanju. Apartma ima klimatsko napravo, Wi-Fi, TV, posodo, hladilnik z zamrzovalnikom, električni štedilnik za kuhanje in peko, zakonska postelja, omara in kavč Posteljnina in brisače se menjajo enkrat tedensko (vključeno v ceno). Uporabite lahko tudi zunanji žar. Hiša je dostopna z avtomobilom, brezplačno parkirišče pa je oddaljeno 100 metrov. . Trgovina (kjer lahko kupite vse, razen svežega mesa) je oddaljena 100 metrov. V drugih zalivih so na otoku štiri restavracije, ki ponujajo odlično lokalno hrano.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Če želite rezervirati studio apartma, morate na račun plačati predplačilo v višini 30% celotne cene nastanitve. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Center: 50 m
  • Trgovina: 100 m
  • Pošta: 1 km
  • Nacionalni park: 10 km
Tip plaže
Prodnata, Skalnata,
Dodatna ponudba
Na Žirjah obstaja možnost najema čolna in štirikolesnika. Na celotnem otoku je urejena tudi kolesarska pot, pa tudi pohodniška pot do 7 največjih vrhov na Žirju. Na Žiru lahko kupite svežo ribo, olivno olje, med, domač kruh in sladice. Privez za čoln je pred stanovanjem.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartma Neven
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Neven Pašara
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,
Več o lastniku

Dobrodošli!