Obmorju.si Splošni pogoji uporabe

Spletna stran www.obmorju.si in vse njene poddomene (v nadaljnjem besedilu: strani), so last podjetja Do-bra d.o.o. , Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, Republika Hrvaška (v nadaljnjem besedilu: lastnik spletne strani). Kot uporabnik strani, ki jih sprejme določbe Splošnih pogojev uporabe in objave na straneh. Če se ne strinjate s splošnimi pogoji uporabe strani, vas prosimo, da jih ne uporabljajo.

Obmorju.si Splošne določbe Ta stran ni turistična agencija, ki je zakupilo nastanitvene objekte v imenu in za račun lastnikov namestitve. To je precej, ki se uporablja kot spletni katalog nastanitvenih objektih na ozemlju Republike Hrvaške. To pomeni da je namen Obmorju.si strani za promocijo in oglaševanje apartmajev, studia, sobe, hoteli, prenočišča, vile in kampe, pa tudi druge vrste naprav, ki ponujajo nastanitev za goste, ki nudijo storitve, povezane s turizmom šport, rekreacijo in sprostitev.

Osebni in nekomercialno uporabo Omejitev Te strani so namenjene za osebno in nekomercialno uporabo s strani uporabnikov. You ne sme spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, objavljati ali na kakršen koli drug način posredovati ali prodati katerokoli informacijo, storitev ali izdelkov, objavljene na straneh brez predhodnega soglasja lastnikov ali oglaševalcev.Gradivo objavljeno na strani je avtorsko zaščitena in vsaka nepooblaščena uporaba lahko pomeni kršitev določb o avtorski in sorodnih pravicah (Uradni list, št. 167/03 in 79/07) ter drugi predpisi Republike Hrvaške .

V primeru kršitve katerega koli od zgoraj navedenih pogojev, bo vaše dovoljenje za uporabo Strani avtomatično prekliče in vse preneseno ali natisnjeno gradivo je treba uničiti takoj.

lastništva, pravice in odgovornosti Vsebina strani je last družbe S-bra doo (lastnik spletne strani). Vsebnost Kar ni lastnina Lastnik strani se uporablja s soglasjem njegovega avtorja / lastnika ter se odstrani iz strani Na zahtevo avtorjevega / lastnika.

Omejitev odgovornosti Informacije, objavljene na Obmorju.si strani zagotavlja oglaševalcem in lastnik mesta ne smejo biti kazensko odgovoren materialno ali v primeru, da se informacije na zasebna namestitev, apartmaji in / ali prostorov resnično ne prikazujejo realnega stanja.Spletna stran oglašuje le ponudbe zasebnih oglaševalcev na ozemlju Republike Hrvaške.Lastnik Site odpoveduje odgovornosti v ničemer povezana z uporabo spletnih strani v domeni Obmorju.si, odgovornost za vse dejavnosti uporabnikov, povezanih z uporabo ali zlorabo vsebine na straneh, kot tudi za škodo na uporabnikov ali tretje osebe, povezane z uporabo ali zlorabo Obmorju.si vsebine spletnega mesta.

Spremembe s temi pogoji in dodatnimi pogoji poslovanja Lastnik pridržuje pravico, da spremeni zgoraj navedene pogoje uporabe strani in drugih pogojev poslovanja brez predhodnega obvestila.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Hrvaška