Holiday house Tanja Hvar - Hrvaški otoki

Ocena gostov na podlagi 5 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Apartmaji Tanja se nahajajo v zalivu Rapak na južni strani otoka. Če res želite, da se sprostite in uživajte lepo okolico in naravo, je to idealen kraj za vas in za tiste, ki želijo pobegniti od prometnih zamaškov in Grozničav življenja. Hiša se nahaja na osamljenem mestu, tako da boste lahko uživali v miru in zasebnosti. Away from metrov morju dvadestetak. Pod hišo se nahaja čudovita prodnata plaža z jamo. Hiša je sestavljena iz 5 apartmajev s 4 posteljami. Obstaja možnost namestitve in dodatnih ležišč. Vsak apartma ima teraso s pogledom na morje in otoke Korčulo in Pelješac. Parkirišča so na voljo, za hišo je veliko parkirišče. Stanovanje ima tri kamini, 1 notranji in 2 zunanja, pečenje na žaru je dovoljeno. Stavba nima električne energije, elektrike in tople vode je pridobljen s sončno energijo. (12). V sosednjem zalivu se nahaja trgovina in odlična restavracija z odličnimi lokalnimi specialitetami.

 • Prenoči: 20 osebi
 • Površina: 445 m2
 • Vrt: 3000 m2
Več informacij
Plačilo in pogoji
Depozit se plača vnaprej na bančni račun. Idealen čas prihoda 14 h.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 20 m
 • Plaža: 20 m
 • Center: 5 km
 • Trgovina: 500 m
 • Restavracija: 500 m
 • Zdravnik: 30 km
 • Lekarna: 30 km
 • Banka: 30 km
 • Pošta: 4 km
 • Benzinska črpalka: 30 km
 • Avtobusna postaja: 4 km
 • Marina: 30 km
 • Disco klub: 30 km
Tip plaže
Prodnata, Betonska, Skalnata,
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Holiday house Tanja
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 5 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Praha,
Odlično! (5/5) Prebival v Holiday house Tanja , Avgust 2019
Odlične počitnice!

Navdušeni smo, da obstaja tak kraj, o katerem smo že dolgo sanjali. Z možem to smatramo za raj na zemlji. Tam je vse, kar potrebujemo, predvsem pa mir in tišina za vso družino. To namestitev toplo priporočam družinam z otroki, ki želijo doživeti nekaj drugega kot hotelski bazen, in več sto ljudem na plaži.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki,
Komentar je preveden iz Češki - Prikaži original
Hradec Králové,
Odlično! (5/5) Prebival v Holiday house Tanja , Julij 2019
Super počitnice

Neverjetno lep kraj za preživljanje počitnic s prijatelji. Najeli smo celo hišo in bili zelo zadovoljni. Vsi apartmaji so bili čisti kot tudi okolica hiše. Čudovita plaža, ki smo jo uporabljali samo mi. Lastniki so prijazni in ustrežljivi. Pomagali so nam tudi popraviti pokvarjen avtomobil. Lahko kupite tudi svoje oljčno olje, oreščke, vino Prošek in številne druge lokalne izdelke. Za sprostitev priporočam ta kraj za 100. Lubos

Priporočeno za : Družine z otroki, Romantike,
Komentar je preveden iz Češki - Prikaži original
Hradec Králové,
Odlično! (5/5) Prebival v Holiday house Tanja , Julij 2017
Udobje, sprostite

Leto minilo kot voda in se ponovno srečali z vsemi našimi novimi prijatelji na istem naslovu na isti plaži. In je bilo. . . . dih. Celo leto smo bili veseli, da v miru in se sprostite, da je ta kraj obdan z vseh strani. Domače naredili okoli hiše za eno leto veliko dela, da ostanete gostom čim prijetnejše. In uspelo. Štirinajst lepe dni, smo na Tanji in Jurica preživel, je bilo točno tako kot tisto, kar smo želeli, da bi bili. In zato ni presenetljivo, glede na dejstvo, da smo morali pustiti tudi naslednje tu načrtovano leto. Ravno, ko boste našli raj, boste spet vrniti v to državo.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki, Romantike,
Komentar je preveden iz Češki - Prikaži original
Prikaži vse ocene
Marina Ćurin Oglaševalec od leta 2015
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Češki, Slovaški,
Več o lastniku

Vila Tanja se nahaja na južni strani otoka, v mirnem zalivu Rapak, v bližini naselja Gdinj. Sestavljen je iz 5 apartmajev. To je idealen kraj za oddih, še posebej za tiste, ki želijo pobegniti od mestnega vrveža in uživajte lepo okolico in naravo. Hiša se nahaja ob morju in gostje lahko uživajo v čudovitem pogledu s terase. Parkirišče varno