Apartma ValentinKrk Malinska - Hrvaški otoki

Ocena gostov na podlagi 8 mnenj
Odlično! 5/5
Podroben opis

Dvoposteljni apartma. AP 2 1 z dodatnim ležiščem se nahaja v 1. nadstropju družinske hiše. Dodatno ležišče je v naravi trosed, ki se z raztezanjem spremeni v zakonsko posteljo. Apartma ima ločen vhod, svojo majhno pokrito teraso, parkirno mesto, klimatsko napravo, TV in druge ugodnosti za udobno bivanje družine s tremi družinami. Površina apartmaja je 30 m2. Hiša se nahaja na koncu slepe ulice - brez prometa. Na dvorišču zelenja je na voljo tuš in žar, ki ga gostje lahko uporabljajo. Oddaljenost od prve plaže s tuši je približno 400 m, kar pomeni približno 8 minut hoje. Če se želite sprehajati, boste odkrili različne zalive in plaže. Celotna Malinska je pravzaprav plaža, ki jo je treba raziskati.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Rezervacija apartmaja je realizirana s plačilom 20% celotnega zneska. V primeru sedemdnevnega bivanja so gosti 6. in 7. junija ob sobotah ali nedeljah. V osmem mesecu se izmene gostov ne omejujejo na soboto in nedeljo. V primeru spremembe gosta, za čiščenje in shranjevanje apartmajev za nove goste, je zaželeno, da gostje zapustijo stanovanje do 9. ure, prihod novih gostov pa je po 13. uri.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 400 m
 • Plaža: 400 m
 • Center: 1.5 km
 • Trgovina: 100 m
 • Restavracija: 200 m
 • Zdravnik: 1.2 km
 • Lekarna: 1.2 km
 • Banka: 1.5 km
 • Pošta: 1.7 km
 • Benzinska črpalka: 1.4 km
 • Avtobusna postaja: 1.3 km
 • Letališče: 15 km
 • Marina: 1 km
Tip plaže
Prodnata, Betonska, Skalnata,
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartma Valentin
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 8 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
rozman kropa,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+1 Julij, 2019
sr.dobrava

Majhen in lep apartma. Popolnoma opremljen, zelo čist. Mirna lokacija,blizu plaže.Pekarna za vogalom, picerija in trgovina blizu . Preživeli smo čudovita dva tedna. Pridemo ponovno...

Priporočeno za : Aktivni odmor, Osebe željne mira, Družine z otroki, Osebe z invaliditetom,
Odgovor lastnika
hvala

Dragi družini Rozman se zahvaljujemo za prijazne besede. Vsi želijo družini Starman dobro.

Alina Przybyła Malinska,
Zelo dobro (4/5) Prebival v A2+1 Avgust, 2015
Great nastanitev

Priporočamo to stanovanje za družino, kot je naša, ki je za 2 odrasla in 1 otrok. Tam smo preživeli lep čas. Da bi prišli do stanovanja, je treba odpraviti po stopnicah v 1. nadstropju, tako da ljudje, ki imajo težave z gibljivostjo, imajo lahko težave. Stanovanje je lepo in dobro opremljena, nič ne manjka, tudi če nekdo želi prepražimo palačinke, ki bodo imeli tako priložnost :) Naša najljubša restavracija-pizzeria bila Lavanda, ki ni povsem da zapre še vedno imela najboljše pice na tem območju. Domačini so zelo prijazni ljudje, ki so v vsaki situaciji zagotavljajo pomoč, za katero le oni lahko privoščijo. S polno odgovornostjo jaz bi priporočal to mesto. Že tensknię za Malinska

Priporočeno za : Aktivni odmor, Družine z otroki, Romantike,
Komentar je preveden iz poljski - Prikaži original
Odgovor lastnika
Hvala

Hvala vam dragi družinsko Przybyla pripomb. Družina Starman

Irena H.K. Ludbreg,
Odlično! (5/5) Prebival v A2+1 Avgust, 2015
Odlično

Mi smo v celoti zadovoljni s stanovanje in lastnikov. Apartma je majhna, vendar dobro urejene, zelo funkcionalna, dobro opremljen, gladka in čista. Domačini so gostoljubni in koristno. Apartma se nahaja v mirni soseski in je priporočilo za tiste, ki si želijo počitka, miru in uživa v družbi ljubljene.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Odgovor lastnika
Hvala

Veseli smo, da je bila družina Smith zadovoljni z bivanjem v našem apartmaju. Pomeni veliko svojih lepih pripombami, ki svoje najtoplejše hvala. Vsak dober želje družina Starman.

Prikaži vse ocene
Željko Starman Oglaševalec od leta 2013
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,