DilnicaIlovik - Hrvaški otoki

cena od € 50 na noč
Podroben opis

Čeprav je naša hiša oddaljena 5 minut hoje od središča idiličnega mesta Ilovik, je posebna in vredna ogleda. Edini, znotraj kmetije, imamo prostoren, razkošno urejen apartma, kategoriziran s 4 sončki, ki ga na otokih ne boste zlahka našli. Lesena tla, kombinacija modernega in starinskega lesenega pohištva, ki ga večinoma obnovimo sami, vas bodo presenetili s svojim udobjem in lepoto. Iz spalnice imate čudovit pogled na celo pristanišče in sosednje otoke Sv. Peter in Orjule. In kar je najpomembneje, ponoči imate tišino in pogled na zvezdnato nebo. Stanovanje zadovolji vse želje sodobnega človeka, a ponuja tudi več kot to. Smo avtorji monografije o Iloviku, tukaj lahko izveste vse, kar morate vedeti o zgodovini otoka, naravi, običajih, na voljo vam je velika knjižnica. Smo ljubitelji živali, gojimo ovce in koze, s katerimi se lahko družite, pa tudi naše pse, mačke, race (mi smo vseeno kmetija!). Na veliki pokriti terasi lahko uporabite veliko leseno mizo.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Ob rezervaciji se plača akontacija v višini 25% cene bivanja. Do plačila akontacije rezervacija ni opravljena. Preostali znesek se plača, ko gost pride v apartma. Ob prihodu v apartma se plača varščina za morebitno škodo, ki jo gost lahko stori v višini 200 EUR. Znesek pologa se povrne, ko gost zapusti stanovanje (če ni škode) in če ostane stanovanje v spodobnem stanju, tako da ne zahteva izrednega, nenavadnega čiščenja. Redno čiščenje je brezplačno. Kajenje v stanovanju ni dovoljeno, zato vse kadilce prosimo, da zadovoljijo svoje potrebe po kajenju zunaj stanovanja. Gostom želimo zagotoviti maksimalno udobje in postrežbo, da se počutijo udobno in lepo, a pozivamo, naj obdržimo naše stanovanje, saj bo tako njihovo bivanje lepše za nas in njih. Čas odhoda je 11h, čas prihoda 15h.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Politika odpovedi
Ko je polog plačan in s tem opravljena rezervacija, se v primeru odpovedi gosta polog ne povrne. Zato prosimo goste, da rezervirajo, ko so prepričani, da bodo prišli. V primeru, da gost odpove rezervirani prihod, mu bomo vedno poskušali ponuditi nastanitev v drugem prostem terminu, gost pa se mora odločiti, ali jo bo izkoristil ali izgubil polog.
Razdalje
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Naša glavna dejavnost je kmetijstvo - reja ovac in koz ter proizvodnja vrhunskih ovčjih sirov, skute, kozjega jogurta in drugih dobrot. Tu lahko zajtrkujete ali večerjate naše izdelke, težko se boste uprli domačim marmeladam, zelenjavi z našega vrta ali našim sočnim lubenicam in melonam. Vse našteto proizvedemo popolnoma naravno, brez uporabe pesticidov ali gnojil. Toda na Iloviku ne boste uživali samo v naši dobri hrani in čudovitem apartmaju. Ilovik ponuja mir, številne tihe in mirne zalive, brez vrveža turistov, čudovite sprehode, čudovite razglede in zvezdnato nebo, ki ga lahko doživite samo v neokrnjeni naravi. Tu smo, da vas popeljemo po otoku (če želite), vam pokažemo otoške poti in zalive ter vam pokažemo naš način življenja v sožitju z naravo in živalmi.
Prikaz zemljevida
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Ladislav Radoslović
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Italijanski,
Več o lastniku

Smo mlada družina, ki je leta 2017 zgradila hišo na Iloviku in se tako formalno preselila iz Reke na otok. Odločili smo se, da se bomo ukvarjali s kmetijstvom, predvsem z ovčerejo, pa tudi z gojenjem koz, sadja in zelenjave. Poleg tega osnovnega dela želimo sprejeti goste, da lahko z njimi delimo lepoto in mir otoka ter jim ponudimo svoje naravne izdelke.