Apartmaji DanicaDramalj - Kvarner

cena od € 50 na noč
Podroben opis

Družinska hiša DANICA v naselju Dramalj obsega 3 ločene apartmaje za najem (vsak v eni etaži), z vrtom, vrtom in zasebnim parkiriščem ob hiši. Nahaja se v mirni ulici, 5 min. peš do morja. Najbližje mesto je Crikvenica, oddaljena 3 km. Lastnik/gostitelj živi v nekomercialnem delu hiše v pritličju. Oddaja je naš družinski posel že od leta 1969 in do danes je v objektu bivalo na tisoče zadovoljnih gostov, ki se z veseljem vračajo. Danes sta vaša gostitelja zakonca Zlatka in Vladimir Pavković. Potrudili se bomo, da se boste pri nas dobro počutili. Gostom zagotavljamo popolno zasebnost. Apartma A1 v pritličju (2+1) ima pokrito teraso s pogledom na morje in mediteranski vrt. Apartma A2 (3+2) v 1. nadstropju ima 2 terasi in balkon s pogledom na morje. Apartma A3 (3+2) v 2. nadstropju ima veliko teraso s pogledom na otok Krk, vse od Reke na zahodu do daljnega Velebita na jugovzhodu. Apartmaji so klimatizirani. Klimatska naprava se doplača: A1 - 1 enota 6 eur/dan; A2 in A3 - po 2 enoti - 12 eur/dan.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Ob rezervaciji je potrebno plačilo 30% akontacije na IBAN najemnika. Preostanek zneska predhodno dogovorjenega števila nočitev poravna gost v gotovini ob prihodu prvi dan koriščenja namestitve. V nasprotnem primeru gostitelj zadrži osebni dokument gosta (potni list, osebna izkaznica ...) do celotnega plačila. Za bivanje krajše od 3 noči se cena poveča za 20%. Čas vstopa v apartma: najprej ob 15.00 uri. Čas izstopa iz apartmaja: najkasneje ob 10.00 uri. Ni vam treba skrbeti za kasnejši prihod, vaši gostitelji vas bodo sprejeli, kadar koli prispete! Za dodatnega gosta do največje zasedenosti apartmaja se cena na dan poveča za 12 eur.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Politika odpovedi
Brezplačna odpoved s strani gosta do 14 dni pred rezerviranim datumom prihoda. V primeru takšne odpovedi se gostu nemudoma v celoti vrne akontacijo, prejeto ob rezervaciji. V primeru upravičene odpovedi (bolezen ali višja sila) s strani gostitelja, gostitelj vrne gostu prejeto akontacijo in stori vse, kar je v njegovi moči, da gostu pravočasno ponudi nadomestno namestitev.
Razdalje
 • Morje: 300 m
 • Plaža: 300 m
 • Center: 200 m
 • Trgovina: 200 m
 • Restavracija: 200 m
 • Zdravnik: 3 km
 • Lekarna: 1.5 km
 • Banka: 3 km
 • Pošta: 3 km
 • Benzinska črpalka: 1.5 km
 • Avtobusna postaja: 3 km
 • Letališče: 19 km
 • Marina: 1.5 km
 • Športne aktivnosti: 1 km
 • Disco klub: 1.5 km
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Ob objektu je zagotovljeno brezplačno parkiranje za eno vozilo na stanovanje. Na vrtu je žar, ki ga lahko gostje brezplačno uporabljajo. Za nepoznavalce vam bodo gostitelji z veseljem pomagali pri pripravi žara in svetovali pri pripravi domačih specialitet. Hišni ljubljenčki so dovoljeni na zahtevo, z doplačilom 12 eur/dan. Mesto Dramalj svojim obiskovalcem ponuja raznolike plaže z različnimi adrenalinskimi vsebinami, pogoste večerne kulturne in glasbene prireditve v tradicionalnem kamnitem pristanišču ter gastronomsko ponudbo v več odličnih restavracijah. Mesto je idilično in mirno, v bogatem nočnem življenju pa lahko uživate v le 3 km oddaljeni Crikvenici, do katere vodi promenada ob morju. Turistični vlakec in mestni avtobus vozita na relaciji Kačjak-Dramalj-Crikvenica. Posebej privlačna je promenada okoli sosednjega polotoka Kačjak s čudovitim pogledom na Vinodolski kanal na jugovzhodu in Kvarnerski zaliv na jugozahodu.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Danica
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Vladimir i Zlatka Pavković
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Francoski,
Več o lastniku

Skupaj vodimo objekt. Zaradi boljšega znanja tujih jezikov je Zlatka zadolžena za komunikacijo s tujimi gosti in vodi administrativno-regulativni del dela. Vlado, po poklicu inženir strojništva, je zelo ustvarjalen, vedno na voljo vsakomur v stiski. Oba sva komunikativna in dobronamerna. Želimo, da se gostje pri nas dobro počutijo.

Oglas Apartmaji Danica je bil obiskan 1345 krat od 17.04.2024.