Počitniška hiša Kod Plavog JorgovanaKutjevo - Slavonija

cena od € 100 na noč
Podroben opis

Lesena hiša za počitnice v naravi, ki se nahaja v majhni, redko poseljeni slavonski vasici. Idealen za pobeg od vsakdanjih obveznosti in pravi počitek ob petju ptic in vsakodnevnem obisku zaljubljenega para. Hiša je sestavljena iz pritličja s spalnico, kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico in veliko pokrito teraso. V prvem nadstropju je odprta galerija s prostorom za branje in sprostitev s pogledom na jezero ter spalnico z dvema posteljama. Hiša ima tudi mešani sadovnjak z desetinami dreves različnega sadja in jagodičevja, ki ga gostje lahko uporabljajo, ko je kaj na vrtu (možna možnost je nabiranje za lastne potrebe, priprava domače marmelade iz sadja iz ekološke pridelave in vzemite ga kot spominek). Pred gostom se odprejo kilometri naravnih poti, primernih za kolesarjenje, sprehajanje, raziskovanje. Okoliške znamenitosti so lahko dostopne in hiša je idealno izhodišče za odkrivanje Slavonije.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Plačilo v celoti poteka ob prihodu. Rezervacije možne preko elektronske pošte ali telefona. Varščina znaša 20 € na dan bivanja med letom in 50 € za termin od 20.12. do 15.01. Rezervacije v zadnjem trenutku za jutri ali za prihod na isti dan niso možne. Najboljši čas za prihod je popoldan, odhod pa kadarkoli čez dan.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Politika odpovedi
Akontacija se vrne v primeru odpovedi bivanja en teden pred rezervacijo, razen v terminu od 20.12. do 15.01. ko depozit znaša 50 € na dan in je nepovraten.
Razdalje
Dodatna ponudba
Ribolov je možen na jezeru pred hišo, ki pripada SRD Lonđža. Dnevna turistična ribolovna dovolilnica je 10 €. V Veliki (približno 15 km stran) je privlačen Aquapark za osvežitev v vročih dneh. Kutjevo je oddaljeno 8 km, destinacija, ki jo morate obiskati ljubitelji vina. Sodelujemo s turistično agencijo, ki je sposobna organizirati ciljne izlete v bližnjo okolico s strokovnim spremstvom. Izleti so lahko športni (gorniški, plezalni) ali kulturno-gastronomski.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Počitniška hiša Kod Plavog Jorgovana
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Đurđica Hakštok
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški,
Oglas Počitniška hiša Kod Plavog Jorgovana je bil obiskan 3085 krat od 26.04.2023.