Kvarner, 160 let tradicije v turizmu. Poleg kvalitetne namestitve je na voljo tudi naravna kombinacija morja, otokov in planin, kakršno je možno videti le redko kje na svetu. Kvarner, ki je idealen za aktiven dopust, nudi številne možnosti. Let z zmaji z Učke, novoletna tekmovanja v podvodnem ribolovu, mednarodne regate jadrnic, svetovna prvenstva v padalstvu na Grobiku in na Lošinju, mednarodna prvenstva v motociklizmu na grobniški stezi, lov in ribolov v čabarskem kraju so samo del te ponudbe.

Kvarner se ponaša s svojo bogato ponudbo navtičnega turizma, ki ga tvori impresivnih 19 luk z več kot tri tisoč privezi na morju in dva tisoč privezi na kopnem, in z vzporedno ponudbo najema jadrnic, motornih plovil in jaht. Idealen dopust na Kvarnerju prav tako jamčijo tudi številne kulturne, ekološke, glasbene in športne manifestacije, ki so sestavni del turistične ponudbe Kvarneja tekom celega leta.

Ponudba namestitev na Kvarnerju je bogata in raznovrstna in tako primerna za vsakega turista.  Na voljo so različni namestitveni objekti; od velikih, vrhunsko opremljenih vil z bazeni in pogledom na morje, do majhnih prenočišč in sob v zasebnih namestitvah. Kategorija namestitve je na vsakem registriranem objektu označena z zvezdicami, cene aranžmaja in ostalih storitev pa so odvisne od kategorije namestitve.

Obmorju.si  vam brez provizije ob vseh potrebnih informacijah nudi storitve posredništva pri iskanju namestitve na Kvarnerju in direkten kontakt z najemodajalcem, preko telefona ali obrazca na dnu ponudbe vsakega najemodajalca turističnih storitve.  Dobrodošli na Kvarner!