Villa Pauk 8 personŽižanj - Hrvaški otoki

Podroben opis

Vila Spider za 8 oseb se nahaja na otoku Žižanj (tik za Pasmanom) in je 30 minut stran od narodnega parka Kornati. Zemljišče je veliko 4500 m2 in ponuja možnost ekskluzivnih in romantičnih počitnic za turiste, ki imajo radi mir, tišino in zasebnost. Prvi sosed je oddaljen približno 400 metrov. Obstaja zasebna kamnita plaža z zasebnim prtljažnikom, za otroke in neplavalce pa je manjši bazen z morsko vodo in velik slamnati dežnik. Hiša ima 3 spalnice, dve z zakonskimi posteljami in eno s 4 enojnimi ležišči ter dnevno sobo z raztegljivim kavčem. Hiša ima sončno elektriko, ki iz rezervoarja napaja 2 hladilnika in tekočo vodo. Kmetija z rustikalnim zidom je povezana z dnevno sobo, kjer je kamin. Na veliki pokriti terasi je miza za kosila in kartice. Na enem od štirih teras je nameščen zunanji žar.

  • Prenoči: 10 osebi
  • Površina: 120 m2
  • Vrt: 3000 m2
Več informacij
Plačilo in pogoji
Za potrditev rezervacije je treba plačati 50-odstotno predplačilo celotnega zneska. Depozit v višini 300 EUR se prevzame ob prihodu in vrne se zadnji dan, če hiša ostane v čistem in nepoškodovanem stanju. Cena je za 8 oseb - vsaka oseba doplača 10 evrov na dan več. Pse je možno doplačati 10 evrov na dan, vendar po predhodnem dogovoru.
Turistična taksa nije vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 10 m
  • Plaža: 10 m
Tip plaže
Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Cena najema vključuje prevoz na otok in z njega. Možnost dnevnih izletov na Kornate (ki so od 30 do 45 min vožnje) in izletov na celino. Parkiranje je v Pakoštanah (na plačljivem mestnem parkirišču) ali na našem parkirišču. Obstaja možnost, da vam hrano dostavimo s tržno ladjo.
Prikaz zemljevida
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Vedrana Mlinar Oglaševalec od leta 2012
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Italijanski, Češki, Slovenski,