Villa Pauk 8 personŽižanj - Hrvaški otoki

Podroben opis

Villa Pauk za 8 oseb se nahaja na otoku Žižanj (takoj za Pašmanom) in je od Narodnega parka Kornati oddaljen 30 minut. Zemljišče je 4000 m2 in ponuja možnost ekskluzivnega in romantičnega dopusta za turiste, ki ljubijo mir, mir in zasebnost. Prvi sosed je približno 400 metrov stran. Obstaja zasebna kamnita plaža s svojimi molovi, za otroke in neplavalce pa je manjši bazen z morsko vodo in velikim deambolom. Hiša ima 3 spalnice, dve z zakonsko posteljo in eno z 4 enojnimi posteljami, v dnevni sobi pa tudi raztegljiv kavč. Hiša ima sončno energijo, ki oskrbuje 2 hladilnika in tekočo vodo iz rezervoarja. Kuhinja z rustikalno steno je povezana z dnevno sobo, kjer se nahaja kamin. Na veliki pokriti terasi je miza za bowling in igre s kartami. Zunanji žar se nahaja na eni od 4 teras.

  • Prenoči: 10 osebi
  • Površina: 120 m2
  • Vrt: 3000 m2
Več informacij
Plačilo in pogoji
Če želite potrditi svojo rezervacijo, morate plačati 20% skupnega zneska. Ob prihodu se vzame depozit v višini 100 evrov in se vrne na zadnji dan, če je hiša ostala v čistem in nepoškodovanem stanju. Cena je za 8 oseb - vsaka oseba plača dodatnih 10 evrov na dan več. Psi so dovoljeni ob doplačilu 10 evrov na dan, vendar po predhodnem dogovoru.
Turistična taksa nije vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 10 m
  • Plaža: 10 m
Tip plaže
Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Vključeno v ceno najema je ključavnica na otoku in otoku. Možnost dnevnih izletov v Kornate (oddaljeni 30-45 minut vožnje) in izlete na kopno. Parkirišče je v Pakoštanah (na varovano parkirišče v mestu) ali na našem parkirišču. Obstaja možnost, da vam lahko hrano dostavimo z ladjo.
Prikaz zemljevida
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Vedrana Mlinar Oglaševalec od leta 2012
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Italijanski, Češki, Slovenski,