Počitniška hiša Casa SegotaIž - Hrvaški otoki

cena od € 25 na noč
Ups, videti je, da ta namestitev trenutno ni na voljo. Brez panike! Imamo odlično ponudbo podobnih namestitev v mestu in regiji Hrvaški otoki.
Podroben opis

Začetki primera Segot, ki takrat ni deloval pod tem imenom, segajo v leto 1963, ko je Antica Segota na Ižu najprej najela sobe za goste. Vzdušje v Casa Segota s skupno kuhinjo, skupnim bivalnim prostorom in terasom je domače in ponuja priložnost za povezovanje z drugimi gosti, kar še izboljša vaše počitnice. Hkrati pa lahko vsi, ki to želijo, v Casa najdejo dovolj miru in intimnosti. Okusno opremljene sobe in majhni detajli po celotni hiši govorijo o posebnem občutku estetike in o gostiteljevi ljubezni do njegovega dela. Ker je udobje gostov izjemnega pomena, so sobe skrbno opremljene in opremljene s kakovostnimi ležišči, ki vam bodo omogočile najboljše počitnice. Skrb za čistočo in dobro počutje gostov je na prvem mestu. Casa Segota vas vsako leto preseneti z nečim novim, saj se nenehno obnavlja, izboljšuje in polepša. Hiša občasno ponuja tudi domače jedi.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Pri rezervaciji je treba plačati 20% polog. Gostom je gostom vedno na voljo.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Center: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restavracija: 100 m
  • Zdravnik: 200 m
  • Pošta: 400 m
  • Marina: 300 m
Tip plaže
Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Lepotice Iz so dobro znane čolnarjem in ljubiteljem čiste neokrnjene narave in vsem, ki želijo pobegniti v samoto. Otok je idealen za miren dopust, saj tu ne boste naleteli na množičnega turizma. Obstajajo različne možnosti za rekreacijo, kot so deskanje, smučanje na vodi, potapljanje, pohodništvo in kolesarjenje. Edini hotel na Iz - Hotel Korinjak ponuja različne metode meditacije in sprostitve za um in telo. Za kopanje je več različnih plaž, od urejene plaže v zalivu vse do divjih plaž, izleti na bližnji otok Rutnjak, kjer se dnevno vozi hotelski čoln, pa so izredno priljubljeni. Vsekakor priporočamo izlet v narodni park Kornati, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Konec julija poteka znameniti Iški fest.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Počitniška hiša Casa Segota
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Denis Šegota Oglaševalec od leta 2016
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški, Italijanski, Slovenski,
Več o lastniku

Način, kako živite v Casiju, je prvinsko, staroselsko in najbližje počutju, kot da počitujete v nekem domu. Stalna prisotnost gostitelja Denisa daje bivanju poseben občutek, saj vam omogoča, da doživite lokalno bivanje.

Oglas Počitniška hiša Casa Segota je bil obiskan 37738 krat od 16.05.2016.