Apartmaji Oštra GlavicaKarlobag - Kvarner

cena od € 35 na noč
Podroben opis

Apartma s čudovitim pogledom na morje se nahaja v hiši, iz katere pot vodi do plaže po stopnicah. Stanovanje je funkcionalno okrašeno za pare ali majhne družine (z otroki), balkon pa je zaščiten pred močnim opoldanskim soncem in opremljen z mizami / stoli. Z balkona je širok pogled na morje in Velebit, v bližini naravnega parka in nacionalnega parka. Plaža je tako blizu, da gostje pogosto hodijo večkrat na dan po hiši / plaži, zvečer pa je kraj tiho na sprehodu ali restavraciji, nekaj pa skoči (5 min. Z avtom) do bližnjega Karlobaga (več restavracij, več trgovin, pekarna, trgovina s sadjem, banka in Sl.). Kraj je idealen, če se želite sprostiti v mirnih počitnicah ob morju in ga združiti z izletom na Pag, Plitvice, Velebit, Zadar. . V bližini je Adventure-Park Rizvancity, ki je še posebej priljubljen pri starejših otrocih in mladih, ter svetišče medveda v Kuterevu. Gostje od nas na enodnevnem izletu lahko obiščejo narodni park Plitviška jezera.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Če se ne dogovorimo drugače, je prihod od 14. ure dalje, odhod pa do 10. ure zjutraj, tako da goste pozdravi pripravljen in urejen apartma. Hvala za razumevanje! Izjemoma se leta 2020 rezervacije za vse preostale datume sprejmejo brezplačno do 25. junija. Po 25. juniju je treba kot potrdilo o rezervaciji plačati akontacijo v višini 20%. Pričakujemo, da bo do 26. junija gotovo, da boste lahko potovali in uživali na počitnicah oz. V primeru, da po 1. juliju iz osebnih razlogov prekličete kateri koli datum počitnic v obdobju od 1. julija do 15. avgusta in v tem obdobju prejmemo druge goste, se vam povrne predplačilo. Vesela sem, da sem vam na voljo za vsa vprašanja, prihod med tednom je možen in zaželen, saj bo tako stanovanje med menjavami gostov dlje brezplačno.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Politika odpovedi
Izjemoma se leta 2020 rezervacije za vse preostale datume sprejmejo brezplačno do 25. junija. Po 25. juniju je treba kot potrdilo o rezervaciji plačati akontacijo v višini 20%. Pričakujemo, da bo do 26. junija gotovo, da boste lahko potovali in uživali na počitnicah oz. V primeru, da po 1. juliju iz osebnih razlogov prekličete kateri koli datum počitnic v obdobju od 1. julija do 15. avgusta in v tem obdobju prejmemo druge goste, se vam povrne predplačilo. Vesela sem, da sem vam na voljo za vsa vprašanja, prihod med tednom je možen in zaželen, saj bo tako stanovanje med menjavami gostov dlje brezplačno. Z veseljem vas bomo obvestili, kako se stanovanje, prihodi / odhodi pripravijo v skladu s posebnimi ukrepi, razvili smo naš sistem čiščenja, posteljnega perila, nabave in predaje.
Razdalje
 • Morje: 100 m
 • Plaža: 100 m
 • Trgovina: 800 m
 • Restavracija: 100 m
 • Zdravnik: 50 km
 • Lekarna: 5 km
 • Banka: 5 km
 • Pošta: 5 km
 • Benzinska črpalka: 5 km
 • Avtobusna postaja: 5 km
 • Letališče: 100 km
 • Nacionalni park: 2 km
Tip plaže
Prodnata, Betonska, Skalnata,
Dodatna ponudba
Gostom, ki bivajo teden ali več, je mogoče deliti pralni stroj. Imamo možnost odlaganja manjših predmetov (tudi koles).
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Oštra Glavica
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Elizabeta Stief-Musec Oglaševalec od leta 2015
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški,
Več o lastniku

Hallo! Ich bin Reiseführerin und Dolmetscherin für Deutsch und lebe schon seit Jahren Eing in Dalmaciji. Immer wieder entdecken wir hier etwas Neues und geben diese Nasveti gerne an weiter gostov die. Die Gäste, die sich vor allem Strandurlaub Wunsch haben Füssen izbor schöne za Strand Auch für kleine Kinder mit toplo morje. Dobrodošli!