Apartma CvitaRivanj - Hrvaški otoki

cena od € 50 na noč
Podroben opis

Stanovanje v prvem nadstropju družinske hiše, lasten vhod preko terase s pogledom na morje, otoke, pristanišče, miren kraj, malo ljudi, brez cest in semaforjev. Zasebno parkirišče ob hiši, naravna prodnata plaža, idealna za otroke. Stanovanje je opremljeno sodobno, funkcionalno, mikrovalovna pečica, pekač kruha, TV, zamrzovalniki, hladilniki. Na plaži 50 senčnikov. Vožnja s katamaranom 35 min od Zadra, trajekt 1 uro in 15 min vsak dan, enkrat tedensko mobilna trgovina, terasa za 10 oseb, če povabite prijatelje, lahko kupite ribe pri lokalnih ribičih ,,, vse za udobno življenje goste na otoku kot lastnika, jih namestim in jim predstavim vse v apartmaju. Prvi dan po prihodu ponudim kosilo, ko se namestijo, v aplikaciji. Ima olje, mleko, oljčno olje lastne proizvodnje, toaletne potrebščine, mineralno vino in pivo, dokler ni dobavljeno.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Trajekt odpelje vsak dan ob 11 ali 12 ali 13 ali 10 urah iz Zadra, 1 uro in 15 min. Idealno je, da pridete ob sobotah, akontacija, rezervacije 20 ali 30% cene (predvideni dnevi), lastnik bo goste pozdravil in jih osebno odpeljal v apartma.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Politika odpovedi
Če sem zaradi smrti v družini ali iz drugega utemeljenega razloga preprečen, vrnem vnaprej plačan denar
Razdalje
  • Morje: 50 m
  • Plaža: 60 m
  • Center: 10 m
  • Trgovina: 60 m
Tip plaže
Prodnata, Skalnata,
Prikaz zemljevida
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Zdenka Mičić
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Italijanski, Slovenski,
Več o lastniku

Rojen na otoku Rivne, šolam se in delam v Zadru, od leta 2018 v Rivnah živim v pokoju.Če se boste odločili preživeti dopust pri nas, bomo dobri gostitelji, imeli boste mir, čisto morje, naravno plažo , terasa s pogledom na milijon dolarjev.