Mobilna hiša OliveShadeSveti Petar na Moru - Zadarska regija

cena od € 95 na noč
Podroben opis

Mobilna hiška 24 m2 + 40 m2 terasa (24 m2 pokrita) + lastno sončenje v manjšem mirnem kampu. Do 5 oseb. Dve spalnici (velika zakonska postelja in pograd) + pomožno ležišče, tuš kabina, WC, sušilnik za lase, toaletni papir, posteljnina, posoda, hladilnik, kuhalnik vode, mikrovalovna pečica, mini električna pečica, električni žar, zunanja jedilnica, zunanji kuhinja s pomivalnim koritom in plinskim štedilnikom, garderobna omara, sedežna garnitura, ležalniki in prostor za sončenje ob hiši, SAT TV (850 programov), brezplačen Wi-Fi, klima. Opomba: brisače in kuhinjske krpe niso vključene.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Prijava: 15.00 – 20.00 (na recepciji kampa ali preko trezorja za ključe v mobilni hiški - kodo sefa prejmete preko SMS sporočila na dan prihoda) Odjava: do 10 zjutraj Rezervacije in informacije na telefon: 091 5454803 Opomba: brisače in kuhinjske krpe niso na voljo. Za hitrejšo komunikacijo pokličite na 091 5454803 ali pišite na zlatko.puskadija@fazos.hr Način plačila: najmanj 30 dni pred prihodom na račun ali po dogovoru
Turistična taksa nije vključena v ceno.
Politika odpovedi
vračilo akontacije ni možno 30 dni pred predvidenim datumom prihoda
Razdalje
  • Morje: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Center: 300 m
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restavracija: 200 m
  • Lekarna: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska črpalka: 8 km
  • Letališče: 15 km
Tip plaže
Prodnata, Betonska,
Dodatna ponudba
darilo dobrodošlice. Blizu Zadra, Biograda na moru in vseh dobrin, ki jih najdete v okolici. Kamp se nahaja pod avtocesto, zato je pot do plaže hitra in enostavna, vsa potrebna vsebina pa je oddaljena 10-20 km.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Mobilna hiša OliveShade
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Zlatko Puškadija
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,
Več o lastniku

poročen, oče ene hčerke. Delam kot univerzitetni profesor na Univerzi JJ Strosmayerja v Osijeku na Fakulteti za agrobiotehnične vede, na Oddelku za čebelarstvo in zoologijo, kjer predavam čebelarske module. Sem čebelar in čebelar s približno petdesetimi panji na območju Baranje. Želimo vam toplo dobrodošlico in prijetne počitnice v mobilni hiški OliveShade.

Oglas Mobilna hiša OliveShade je bil obiskan 914 krat od 13.06.2024.