Kristalno čisto morje, staro zadrsko mestno jedro ter številni skriti zalivi in plaže so aduti, s katerimi se ponaša mesto Zadar in okolica. Moderna zasebna namestitev in apartmaji, hoteli, vile in visoko opremljene marine ter navtični centri so samo del velike turistične ponudbe raznolike zadarske regije.

Zadarska regija med ostalim obiluje z zgodovinskimi lokacijami, večstoletno tradicijo, kulturnimi in ostalimi manifestacijami ter bogato ponudbo aktivnega turizma in nočnega življenja. Ponudba namestitev v Zadru in zadarski regiji je bogata in raznovrstna ter s tem prilagojena vsakemu obiskovalcu in njegovim zmožnostim. Namestitvene zmogljivosti so v razponu od luksuznih apartmajev, vili n hotelov z najvišjo kategorijo, do malih prenočišč in bungalovov v zasebnih namestitvah.

Kategorija namestitve je označena z zvezdicami, cena nočitve in spremljevalnih ponudb pa so odvisne od kategorije namestitve. Zasebni najemodajalci namestitev v zadarski regiji  gostu posvečajo posebno pozornost. Namestitev v zasebnem apartmaju ali sobi je idealna kombinacija vrhunske storitve hotelske namestitve in zasebnosti lastnega apartmaja.

Domačini imajo do gostov oseben pristop, medtem ko avtohtone specialitete mediteranske kuhinje, kot sestavni del zasebne namestitve, jamčijo za kvalitetno storitev. Namestitev je zaželeno rezervirati preko telefona, direktno s klicem na priloženo telefonsko številko.

Obmorju.si vam brez provizije ob vseh potrebnih informacijah nudi storitve posredništva pri iskanju namestitve v zadarski regiji in direkten kontakt z najemodajalci, preko telefona ali obrazca na dnu ponudbe vsakega najemodajalca turističnih storitev.  Dobrodošli v Zadar, počutite se kod doma!