Apartmaji BarbaraVir - Hrvaški otoki

cena od € 45 na noč
Podroben opis

Oddamo tri enake večje apartmaje za 4 osebe, ter en manjši apartma za dve osebi. Ena večja je v pritličju na levi strani, dve pa v nadstropju. Manjša je v pritličju na desni. Večja stanovanja imajo dve spalnici in dnevno sobo, manjša stanovanja pa eno spalnico in dnevno sobo. Vsak apartma ima ločen vhod in teraso 12 kvadratnih metrov. V apartmajih dobite vso posteljnino in pribor za kuhanje in serviranje hrane. Goste prosimo, da s seboj prinesejo sredstva za pomivanje in brisanje posode ter brisače za kopalnico in vse za osebno higieno. Najbližja plaža (Žitna uvala) je oddaljena 100 metrov. Ob plaži je dolga promenada in kolesarska pot. Na plaži je več restavracij s hitro hrano, sladoledom, pekarno. V radiju 150-250 metrov se nahaja prodajalna sadja, več trgovin z živili in trgovine z opremo za plažo. Naša ulica ni prometna. Uporabljajo ga samo najemniki in gostje. Asfaltirano, ima razsvetljavo. Gostje imajo možnost uporabe klimatske naprave, uporaba pa se doplača.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Ko se ustno ali pisno dogovorimo o vsem in potrdite, da želite rezervirati, vam napišem, da je apartma za vas rezerviran od datuma prihoda do datuma odhoda. Pošiljam tudi podatke za predplačilo. Plača se v 5 delovnih dneh in znaša 20% celotne cene. Ko vidim vaše plačilo na računu, vas obvestim, da sem prejel plačilo in da vas stanovanje čaka. Če v tem času ne prejmem akontacije, smatram, da ste od rezervacije odpovedali. Preostanek plačate ob prihodu v apartma. V apartma pridete ob 12. uri, odidete pa zjutraj do 9. ure. Voda v stanovanju se uporablja za vse, razen za pitje. V njem lahko kuhate, si umivate zobe, sadje, zelenjavo ... le ne pijte ga, če ni prekuhano.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
 • Morje: 100 m
 • Plaža: 100 m
 • Center: 1.5 km
 • Trgovina: 200 m
 • Restavracija: 200 m
 • Zdravnik: 1.5 km
 • Lekarna: 1.5 km
 • Pošta: 1.5 km
 • Benzinska črpalka: 3 km
 • Avtobusna postaja: 1.5 km
 • Letališče: 25 km
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska,
Dodatna ponudba
Gostom je na voljo veliko ograjeno dvorišče. Za hišo imamo zunanji tuš s toplo in hladno vodo. Vsak se lahko tušira, kadar hoče. Ob hiši, na zadostni oddaljenosti od apartmaja, se nahaja žar. Na voljo je tudi vsem gostom. Dovolj je tudi prostora za igro otrok. In kar je najpomembneje, avto parkirate na ograjenem dvorišču.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Barbara
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Barbara Florjan
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški,
Več o lastniku

Spoštovani gostje! Smo družina, ki se že vrsto let ukvarja z oddajanjem apartmajev. Vsako leto imamo polovico stalnih gostov, ki že leta letujejo pri nas in so naša najboljša reklama. Vendar pa so novi gostje dobrodošli in vedno dobrodošli. Želimo vam prijetno bivanje in dopust v naših apartmajih ter nepozabna doživetja na čudovitem otoku Vir.

Oglas Apartmaji Barbara je bil obiskan 709 krat od 20.01.2023.