Apartmaji PtičekVir - Hrvaški otoki

cena od € 30 na noč
Podroben opis

Na otoku v vikend hiši se nahajajo trije opremljeni apartmaji v središču Vira. Otok Vir je miren otok čudovitih barv in vonjev Dalmacije. Ima glavno prodnato plažo, ki ob vstopu v morje postane peščena. Zaradi tega je priljubljena izbira staršev z otroki, ker je plitvo morje, ki se po 100 metrih poglobi. Obiskovalci imajo zagotovljeno parkirno mesto na dvorišču hiše in vsak nakup, restavracijo, odhod na plažo ali v center lahko opravite peš, ne da bi zagnali avto. Voda iz pipe je pitna. Vsi osnovni objekti se nahajajo v radiju 500 metrov in vključujejo restavracije, pekarno, plažo in promenado ob plaži, bankomat, trgovine, lekarne, nočne objekte. Za vse informacije in pomoč vas prosimo, da nas kontaktirate, saj bo nekdo vedno v hiši v času najema. Z veseljem vam bomo pomagali.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
Idealen čas za prihod gostov je med 12.00 in 13.00. Seveda so dogovori možni, če obstajajo predispozicije, da se to doseže. Plačilo je možno tako v kunah kot tudi v tuji valuti (evro). Turistična taksa na gosta se NE doplača.
Turistična taksa nije vključena v ceno.
Politika odpovedi
Dragi gostje, dobrodošli ste v našem gospodinjstvu in v teh nenavadnih okoliščinah. Prosimo, potujte vestno. Našo politiko odpovedi smo prilagodili situaciji in lahko jo prekličete 10 dni pred rezerviranim datumom prihoda s 100% povračilom akontacije. Če odpoveste termin v 10 dneh pred prihodom, bomo v celoti obdržali akontacijo. Ta politika preklica velja do razglasitve konca pandemije.
Razdalje
  • Morje: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Center: 20 m
  • Trgovina: 40 m
  • Restavracija: 50 m
  • Zdravnik: 300 m
  • Lekarna: 300 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 400 m
  • Avtobusna postaja: 1 km
Tip plaže
Peščena, Prodnata, Betonska,
Dodatna ponudba
Po prihodu bo lastnik skupaj z gostom šel skozi najeto stanovanje. Prav tako se lahko lastnik po potrebi sprehodi po središču Vira in gosta seznani s ponudbo in otokom. Ponujamo vam pomoč na vse načine.
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Ptiček
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Marija Ptiček Oglaševalec od leta 2015
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,
Več o lastniku

Dragi obiskovalci apartmaja. hr, Družina Ptiček je lastnica hiše na srednjem Jadranu na otoku Vir. Na voljo sem vam za povpraševanja in vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da vam ponudimo in podrobno predstavimo nastanitvene zmogljivosti. Zdravo :-)