Zagreb, bogato kulturno in močno ekonomsko ter gospodarsko središče, leži na križišču pomembnih poti med srednjo Evropo in jadransko obalo. Zagreb nudi turistom in obiskovalcem klasično baročno vzdušje starega Gornjega grada, avtentične tržnice na odprtem,  številne trge, sprehajališča, zelene parke, avtohtono domačo kuhinjo in prijazne domačine.

Ponudba namestitev v Zagrebu je bogata in raznovrstna ter prilagojena vsakemu žepu. Zagreb nudi namestitve v razponu kakršne se nudijo v vsaki evropski metropoli; od znanih hotelskih imen, vrhunsko opremljenih hotelov, ki poslujejo v sistemu znanih hotelskih verig, pa vse do sob in apartmajev v zasebni namestitvi. Cene nočitev in ostalih spremljevalnih storitev so odvisne od kategorije namestitve.

Zagreb se poleg kulture, zgodovine in kvalitetne namestitve lahko pohvali tudi z impresivno okolico, ki vrvi po izletniških točkah, dvorcih, smučiščih, rekreacijskih centrih in po ostali raznovrstni turistični ponudbi. Zagreb je obkrožen s centralno Hrvaško, z daleč največjo turistično regijo na Hrvaškem, katero krasi celo osem hrvaških županij in zgodovinskih regij: Zagrebška, Varaždinska, Koprivniško-križevaška, Krapinsko-zagorska, Medžimurska, Bjelovarsko-bilogorska, Sisaško-moslavaška in Karlovaška, ki obkrožajo mesto Zagreb.

Osrednja Hrvaška se najbolj ponaša s svojimi utrdbami, dvorci in stolpi ter z lepotami in razkošjem cerkvene dediščine. Zaselki centralne Hrvaške neredko nudijo storitve namestitev v ruralnih in etno domačijah, ki nudijo avtohtono vzdušje in pravo doživetje vasi centralne Hrvaške.

Obmorju.si vam brez provizije ob vseh potrebnih informacijah nudi storitve posredništva pri iskanju namestitve v Zagrebu in regiji centralne Hrvaške in direkten kontakt z najemodajalci, preko telefona ali obrazca na dnu ponudbe vsakega najemodajalca turističnih storitev.  Dobrodošli v Zagreb!