OliversumRivanj - Hrvaški otoki

Ocena gostov na podlagi 5 mnenj
Odlično! 5/5
Ups, videti je, da ta namestitev trenutno ni na voljo. Brez panike! Imamo odlično ponudbo podobnih namestitev v mestu Rivanj in regiji Hrvaški otoki.
Podroben opis

Oliversum staro družinsko oljčni nasad s prenovljeno staro hišo in gostilni, ki se nahaja ob morju na ograjeno parcelo 2.700 kvadratnih metrov. Hiša je v celoti obnovljena in opremljena za prijetno bivanje skozi vse leto. Bivanje v Oliversumu je še posebej prijetno v spomladi in poleti, ko je večina tam prebivajo. Rivanjski kanala je značilna jasna in rib bogato morje. Glede na vaše želje čez dan lahko uživate v sončenju ali uživati ​​naravno senco, z dobro knjigo in zvoki narave, zvoki morja, žvrgolenju ptic in zvok čričkov. Noči so prijetno osvežujoča, in pogled na zvezdnato nebo je dih. Čeprav je vsak dan katamaran linijo iz Zadra do Rivanj pride v 35 minutah boste počutili, kot da ste potovali skozi čas in prišli v drugi dimenziji, kjer vam ne bo niti enega bi dosegli za vašo denarnico in gledati na uro, ker v Oliversumu čas tam. V Oliversumu spoštovanje narave in njenih omejenih virov, ustrezno deluje.

  • Prenoči: 4 osebi
  • Površina: 45 m2
  • Vrt: 2700 m2
Več informacij
Plačilo in pogoji
Za rezervacijo je potrebno plačati 30% vnaprej. Taksa za čiščenje je 25 €. Mi ne zaračuna dodatno za svojega ljubljenčka, vendar mislimo na odgovorno ravnanje svojega lastnika. Na Rivanj od Zadra teče dnevni urnik katamaran jadranje (ob 15.00 in 16.30, v nedeljo zjutraj ob 8:15), in trajekt vsak dan, razen ob sobotah in nedeljah ob 11.00 ali 12.00. Nazaj v Zadar trajektom v večernih urah, katamaran linijo zgodaj zjutraj in v nedeljo zvečer.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 10 m
  • Plaža: 10 m
Tip plaže
Prodnata, Skalnata,
Dodatna ponudba
Oliversum nam daje olivno olje, začinjene sredozemskih rastlin in ekološko pridelane zelenjave, ki so brezplačni za uporabo z minimalno plačilo. Na otoku je mogoče kupiti sveže ribe od lokalnih ribičev ali poskrbi ribjo večerjo ali celo domače pice. Če imate raje bolj aktivne počitnice in želijo odkriti lepote zadarskem arhipelagu in podvodnega sveta imamo možnost najema privlačno gliserje (potrebuje licenco čoln). Biti na otoku se nahaja trgovina, restavracija in kava bar, čoln omogoča enodnevne izlete, oskrbo s hrano ali čisto zabavo (cev avtovleke plavalci). Če prihajate z letalom lahko ponudimo prevoz od letališča z avtomobilom in čolnom na otok, vse, kar je mogoče pogajati.
Prikaz zemljevida
Komentarji gostov
Odlično! 5/5
Ocena gostov na podlagi 5 mnenj
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
poprad,
Odlično! (5/5) Prebival v Oliversum, Julij 2019
Nebesa, v oljčnem raju

Praktične informacije: Celotna hiša je bila zelo zelo čista. Lastniki hiše so zelo prijazni, prijazni ljudje, ki vam nudijo vse potrebne informacije. V hiši je vse, kar potrebujete. Kuhinja je polna vsega, kar potrebujete: pekače za kruh, mešalnik, nože, hladilnik z zamrzovalnikom, električni kotliček, štedilnik, pečica. Kuhinja je nova in tako lepa in praktična. Dnevna soba s televizijo, dvd predvajalnik, hifi stolp, ventilator, kitara - vse, kar lahko uporabljate in uživate. Postelje imajo visoko kakovostno vzmetnico, dobro, če imate težave s hrbtom. Vrt je tako čudovit z mnogimi levandulami, metulji, cvetovi, oljkami, zelišči, ki jih lahko uporabite za kuhanje. Daje vam maksimalno zasebnost. Imeli smo avto z nami na vrtu, tam je cesta in kraj za to. Telefonski in internetni signal je v odlični kakovosti. Obstaja velika majhna stavba - imenovana "Konoba", ki jo lahko uporabite. Na terasi sta dve sprostitveni coni - ena leži, druga sedeča cona, v resnici, vse wacations, ki jih preživimo - v teh sprostitvenih conah Emocionalne informacije: Ta Oliversum je nebesa miru. Zasebnost, ki jo ponuja, je tako visoka kakovost. V noči ni svetlobnega smoga. Kraj je tako tih, idealen za sprostitev ljudi in družbe. Če potrebujete kakšno družbo ali hrano za nakup, je vsakodnevna možnost uporabe čolnov - jadrolinije, za odhod v Zadar. Lastniki so tako prijazni, prijazni, odprti ljudje, pomagajo vam, če jih potrebujete, zanimajo jih, če je vse v redu. Na tem čudovitem mestu ne vidimo negativov.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Turiste brez avtomobila, Romantike,
Komentar je preveden iz angleški - Prikaži original
Karlovac,
Odlično! (5/5) Prebival v Oliversum, September 2018
Meraklijanje

Rad bi rekel sebi, da sem profesionalec "meraklije" , ker, ko izberem lokacijo za morje, izberem prvo vrsto v morje in, na kratko, otoke in mir, ki ga ponujajo. Rivanj, in položaj Oliversa je najboljši doslej, nikoli nisem videl takega miru. Ko sedite na Oliverski terasi, isto sekundo izklopite preostalo galaksijo :) Lastniki so čudoviti ljudje, in potem, ko smo se odločili, da ljubimo enake in podobne stvari, sva preživela nekaj časa skupaj v prijetnih pogovorih o glasbi, stripih, filmih ... in vse to z nekaj piva in absorbira atmosfero otoka. V septembru sem preživel nekaj dni v Oliversumu, samo čakal na prvi jesenski padec in bil je čudovit. Želim se znova vrniti, znova in znova ...

Priporočeno za : Aktivni odmor, Osebe željne mira, Družine z otroki, Turiste brez avtomobila, Romantike, Osebe z domačimi živalmi,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Rijeka,
Odlično! (5/5) Prebival v Oliversum, Avgust 2017
Kos zasebni raj

Si lahko predstavljate, evforičen sedanji čas pa je prostor za počitek dušo in telo, napolnite baterije ..., kjer ste z ljubeznijo urejena hiša v senci starih oljk, lepi kristalno čisto morje, nebo napolnjena z zvezdami samo za sebe ... kraj, kjer samo zvok morja in črički moti tišino .... kraj, kjer ti ni pomembno, časa ali uro ... Dejansko je tak kraj ... Toliko Hvala čudovite gostiteljev, ki so z veliko ljubezni in napora uredi ta del svojega zasebnega raj, in se odločil, da ga delite z nami.

Priporočeno za : Osebe željne mira, Družine z otroki, Turiste brez avtomobila, Romantike, Osebe z domačimi živalmi,
Komentar je preveden iz hrvaški - Prikaži original
Odgovor lastnika
Forza Fiume!

Hvala vesolje, da je poslala naše vibracije na ljudi, kot vse tiste, ki so omogočili realizacijo naše vizije izhoda in se vrniti k sebi, tudi v delčku tega zemeljskega potovanja. Veseli nas, da ste bili naši obiskovalci in skrbeli za vse enako pozornost na to, kar nam je mar. Hvala!

Prikaži vse ocene
Tajana Radulić Oglaševalec od leta 2017
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški,