Apartmaji Villa GradinaBaška Voda - Split i okolica

cena od € 30 na noč
Podroben opis

Želite preživeti počitnice na Hrvaškem? Kako je z eno najbolj priljubljenih destinacij, v čudoviti vili ob plaži? Če smo vzbudili vaše zanimanje, ste tukaj na pravem mestu. Vila Gradina se nahaja v Baški Vodi na makarski rivieri. V bližini centra in plaže.

Namestitvene enote
Več informacij
Plačilo in pogoji
- Čas prijave je 14:00, - Čas odjave je najkasneje do 10. ure. - Vse cene so za sobo / apartma na noč. - Ob rezervaciji je potrebno plačati predplačilo - parkiranje 5 € na dan.
Turistična taksa je vključena v ceno.
Razdalje
  • Morje: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Center: 50 m
  • Trgovina: 30 m
  • Restavracija: 30 m
  • Marina: 100 m
Tip plaže
Prodnata,
Dodatna ponudba
Vse sobe in apartmaji so okusno opremljeni in vsaka soba / apartma ima balkon. Sprednji del hiše gleda na morje. Kajenje ni dovoljeno v vseh sobah in apartmajih. Hišni ljubljenčki žal nimajo dostopa! Imamo 4 dvoposteljne in 1 enoposteljno sobo, ki so opremljeni z naslednjim: - WiFi - klimatska naprava (delna) - hladilnik - tuš / WC - skupna kuhinja v pritličju z mizami zunaj in znotraj. Imamo tudi 4 apartmaje z naslednjimi možnostmi: 3 postelje (2 1); dvakrat 4 postelje (2 2); 5 postelj (4 1). Opremljeni so z: - WiFi - klimatska naprava (delna) - Lastna kompletna kuhinja - Dnevna soba (razen apartmajev 8 in 10) - tuš / WC Dodatne storitve: - Parkiranje na voljo z doplačilom (približno 200 metrov, 24 ur spremlja) - Če želite posteljico brezplačno
Prikaz zemljevida
Zanimivosti v bližini Apartmaji Villa Gradina
Ste že ostal tukaj?
Napišite komentar!
Danijel Pavlovic
Jeziki, ki jih lastnik govori:
Hrvaški, Angleški, Nemški,