Istra Vas vabi k svojemu kristalno čistem morju, k uživanju v večtisočletni kulturi, spomenikih in kulturni dediščini na celotni istrski obali ter na dopust v zeleno nedotaknjeno notranjost, katero odlikujejo opremljeni zasebni apartmaji, tradicionalne kamnite hiše, rustikalne vile, mali družinski hoteli ter številne vinske in gastro poti, s katerimi se Istra ponaša.

Istra v svoji zeleni notranjosti poleg ostalega nudi svetovno znani agro in elitni turizem ter relaksacijo daleč stran od stresa in naglega mestnega vsakdanjika, ob kozarčku vrhunskega istrskega vina in ob domačih gastronomskih specialitetah.

Istra ne bi bila Istra brez svojih toplih in prijaznih domačinov, kateri postavljajo gosta na prvo mesto, in brez katerih dopust v Istri vsekakor ne bi bil enak. Ponudba namestitev v Istri je bogata in raznovrstna ter s tem tako prilagojena vsakemu obiskovalcu. Namestitve so v razponu od luksuznih, vrhunsko opremljenih hotelov do skromnih prenočišč v zasebni namestitvi.

Kategorija namestitve je označena z zvezdicami, cena nočitve in spremljevalnih storitev pa je odvisna od kategorije namestitve. Rezervacijo namestitve je najbolje potrditi preko telefona, direktno s klicem na priloženo telefonsko številko. 

Obmorju.si vam brez provizije ob vseh potrebnih informacijah nudi storitve posredništva pri iskanju namestitve v Istri in direkten kontakt z najemodajalci, preko telefona ali obrazca na dnu ponudbe vsakega najemodajalca namestitvenih enot. Dobrodošli v Istri, na najlepšem polotoku na Hrvaškem.